ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
DØGNRAPPORTEN
HADSUND: Domsmændene ved Landsretten i Aalborg var torsdag kun et par timer om at kende 28-årige Rasmus Kragh fra Hadsund skyldig overlagt mord på en 40-årig kvinde natten til 11. november på hans hjemmeadresse i Hadsund.

Domsmandsretten fandt det bevist, at det var Rasmus Kragh, der udførte drabet og efterfølgende forsøgte at partere liget for at kunne bortskaffe det.

Den dømte og ofret mødte hinanden på en restaurant i Hadsund, hvor de kom i snak, og kvinden fulgte med Rasmus Kragh hjem.

En daværende ven til den dømte forklarede i retten, at han havde set den dømte og ofret sammen.

Den dømte udbad sig betænkningstid med hensyn til en eventuel anke. Retten besluttede, at han fortsat skal være varetægtsfængslet indtil en ankesag er afgjort.

Rul ned:
Morder fra Hadsund 13 år i fængsel

Tirsdag 20. august 2019
ALS: Boldklubben Viking i Als har på det seneste haft indbrud og tyveri i klubhuset på stadion to gange.

Det første fandt sted i den forløbne uge, hvor klubbens fjernsyn blev stjålet. Tyvene kom igen i weekenden, og denne gang blev der stjålet sodavand og klubbens pengekasse, oplyser bestyrelsesmedlem Henrik Sloth.

- Vi har jo ikke mange værdier på stadion, men der sker ødelæggelser, hver gang nogen bryder ind, og da vi er en frivillig forening, er det altid ærgerligt med udgifter til ting som indbrud, siger han.

- Vi håber, at vores naboer og andre er opmærksomme på, hvis de ser lys eller aktiviteter på tidpunkter, hvor de tænker, der ikke burde være mennesker på Als stadion, siger Henrik Sloth.
Samtidig håber vi, at hvis nogen ved noget eller har viden om indbruddene, at de vil henvende sig til os, så vi kan få stoppet indbruddene, siger han.
To gange indenfor ca. en uge har der været indbrud i boldklubben Vikings klubhus på Als stadion.