ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
DØGNRAPPORTEN
Lørdag 23. november 2019
HASLEVGÅRDE: En 86-årig mand blev natten til lørdag fundet indebrændt i et sommerhus ved Haslevgårde Bakker nord for Als.

Brandmandskab fra blandt andet Als blev tilkaldt fredag aften ved 21-tiden, hvor meldingen lød på brand i et sommerhus. Under slukningsarbejdet fandt brandmændene kort før midnat manden, der var alene i huset.

Brandmænd var i fuld gang med at slukke ilden, og da det var muligt at trænge ind i træhuset, gjorde de det makabre fund.

Politiet skal i løbet af lørdagen i gang med tekniske undersøgelser på stedet, der er blevet afspærret.

Politiet kan endnu ikke oplyse noget om, hvor i huset branden er opstået og hvordan.

De pårørende til den indebrændte mand er blevet underrettet.

Under slukningsarbejdet blev der med en tankvogn hentet vandt fra en brandstander i Als.
ALS: Brandmandskabet i Als skulle blot køre nogle få hundrede meter i forbindelse med det ny års første alarm torsdag sent på eftermiddagen. Og det blev en overkommelig opgave.

Mandskabet rykkede ud til Street Cars på Hadsundvej 70 vest for Als by,

Flere brandslukningskøretøjer kørte til adressen, hvor man frygtede, at ild kunne brede sig til et stort antal biler, der er udstillet på området. Det gik dog ikke så galt, og efter forholdsvis kort tid kunne brandbilerne returnere til garagen.
Torsdag 2, januar 2020
Et større opbud af udrykningkøretøjer ved  autoforretningen på Hadsundvej.
Tirsdag 7. januar 2020
HADSUND: Der skete stor materiel skade, men ingen personer kom noget til, da en NT bus mandag aften ved 20-tiden påkørte en bil i Hadsund.

Bilen holdt parkeret på Vestergade, hvor bussen påkørte den. Ved sammenstødet blev bilen skubbet ind mod muren på det nærmeste hus. Foruden en del buler på bussen og bilen skete der skade på murværket, oplyser Nordjyllands Politi.
Torsdag 9. januar 2020
HADSUND: Politiet sigtede og anholdte tirsdag sent på eftermiddagen en 32-årig mand for spirituskørsel i Hadsund.

Politiet foretog ved 17.30-tiden et rutinetjek på Østergade i fjordbyen.

Da man henvendte sig til føreren af en bil, fik man mistanke om, at manden var påvirket af alkohol, og han blev bedt om at deltage i en alkoholtest.

Instrumentet gav udslag over de tilladte 0,5 promille, hvorefter han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.
Onsdag 22. januar 2020
HADSUND: Flaget ved Hobro skole gik onsdag morgen på halv stang, da man fik meddelelsen om, at den ene af de to 14-årige piger, der mandag sent på eftermiddagen blev påkørt på strækningen mellem Hadsund og Hobro nord for fjorden, var afgået ved døden.

Hun og en jævnaldrende veninde gik i vejens venstre side, da de blev ramt af en bil, der var ved at overhale en anden. Den nu afdøde pige blev hårdt kvæstet og blev straks  i en helikopter fløjet til Skejby Sygehus ved Århus, men hendes liv kunne ikke reddes, og tirsdag aften døde hun på sygehuset.

Den anden pige blev ikke så hårdt kvæstet. Hun blev i en ambulance kørt til Sygehus Syd i Aalborg.

Bilisten, der førte ulykkesbilen har til politiet forklaret, at han var ved at overhale en personbil med en trailer,, da pigerne blev ramt.

Nordjyllands Politi vil gerne i forbindelse med føreren af bilen med trailer. Man beder vedkommende om at kontakte politiet.