ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
DØGNRAPPORTEN
ALS: En stor varevogn, der kører og har kørt rundt i Als, har givet anledning til frygt for, at en eller flere tyve er på spil, og Nordjyllands Politi vil gerne have henvendelser fra borgere, der har et eller andet at oplyse om varevognen.

Varevognen, af mærket Opel Movano, er observeret køre langsomt rundt på Øster Hurupvej ved Als Kro og Badehotel og den tidligere sparekassebygning samt i kvarteret Teglvænget.

Bilen har registreringsnummer AR 79 759, og den blev videresolgt onsdag.

Politiet oplyser, at der ikke har været indbrud i området, og det er slet ikke sikkert, at der er tale om noget ulovligt, men en række borgere er blevet utrygge ved, at bilen blev ved med at køre langsomt rundt.
Det er en varevogn af denne type, der giver anledning til nervøsitet i Als.
HOBRO: En eller flere indbrudstyve brød natten til mandag ind i et klasseværelse i Rosendalskolen på Døstrupvej i Hobro. Der var imidlertid ikke noget af interesse, så tyven forlod stedet igen uden at tage noget med sig.

Det oplyser Nordjyllands Politi, der også oplyser, at tyven skaffede sig adgang til klasselokalet via et vindue, der er blevet brudt op, men med hvad er politiet ikke klar over.

Gennem vinduet har tyven let kunnet komme ind i lokalet og se sig om, men der har øjensynligt ikke været noget, der tiltalte ham, og han er derefter kravlet ud af vinduet igen.

Det natlige besøg kommer alligevel til at koste skolen en sum penge til at få vinduet repareret.
HADSUND: Da Mathilde Sander Kjær torsdag cyklede på arbejde hos Butik Provoke i Hadsund var det på en forholdsvis ny sort og rød mountainbike, men da hun skulle hjem igen, måtte hun tage til takke med en ældre halvrusten af slagsen.

Hun stillede sin egen cykel bag butikken ved 15-tiden. Da hun så kom ud igen var den forsvundet. I stedet havde tyven stillet vraget.

-Jeg formoder, at cykeltyven har efterladt sin egen i "bytte". Jeg vil gerne finde min cykel, så kontakt mig evt. via Facebook, hvis i har set den eller genkender cyklen på billedet til højre og ved hvem ejeren af den er, siger hun.

Cyklen tyven havde efterladt.
HADSUND: Ved hjælp af en vinkelsliber opbrød en tyv tidligt fredag morgen et våbenskab i en ejendom på Gl. Randersvej i Hadsund. Der blev ikke stjålet våben, derimod 20.000 kr. i kontanter, som lå i skabet.

En eller flere kom ind i ejendommen ved at opbryde et bryggersvindue. Hvordan er endnu uklart.

Gennem vinduet har gerningsmanden eller mændene haft uhindret adgang til samtlige rum i huset, og alt er blevet gennemrodet. Adskillige skabe og skuffer er blevet åbnet og undersøgt for værdier.

Våbenskabet var placeret i soveværelset. Her måtte der kraftigt værktøj til for at åbne det, og derefter var der adgang til våben og de mange kontanter. Tyven interesserede sig kun for pengene.

Politiet opfordrer til, at man henvender sig på tlf. 114, hvis man har oplysninger, der kan bringe ordensmagten på sporet af tyven.

Der har også været tyve på spil i Mariager. Fra en tømmerhandel i Mariager er der natten til fredag stjålet 32 letvægts gasflasker.

Tyvene er kommet ind på området ved at klippe hul i et hegn, hvorefter de kravlede ind og stjal de mange gasflasker.

Området er videoovervåget, og man kan se, at det drejer sig om tre personer, der har været indenfor.

Som i sagen fra Hadsund vil politiet gerne i forbindelse med vidner, der kan bidrage til opklaringen af tyveriet, evt.er man interesseret i at høre fra mennesker, der kender en, der pludselig har fået et stort antal gasflasker.