ØSTKYSTEN
ØSTKYSTEN
SPORTEN
HADSUND: De mange tilskuere, der tirsdag aften var på Hadsund stadion for at se lokalopgøret mellem HB´s serie et og Hobro IK´s første divisionshold, håbede på hjemmesejr, men der var ikke noget at stille op. Gæsterne vandt helt fortjent med 0-5.

Det stod hurtigt klart, at overmagten for de unge HB-spillere var for stor. HIK var både teknisk og hurtighedsmæssigt HB langt overlegent. Kun få gange kom HB til regulære afslutninger indenfor målrammen.

HB gik frisk til sagen, men efterhånden som målene trillede ind i HB-nettet, mistede spillerne modet.

For begge holds vedkommende var det en træningskamp inden efterårssæsonen, men det var også kampen om Mariager Fjord-trofæet, dog uden der var et fysisk trofæ at spille om.

Hadsund Boldklubs f
ørstehold,har i foråret spillet sig op i serie et, og Hobro IK, der er røget ud af Superligaen, satser på en hurtig returbillet. 

Som fundraising til klubbens ny kunstgr
æsbane var der på dagen også salg af lodder, hvor alle præmier var sponseret af HB-støtter, siger Karsten Elkjær fra HB.

-Hadsund Boldklub oplever i disse
år en fantastisk vækst og sportslig optur. Såvel bredden som eliten har de bedste vilkår med en bred, engageret trænerstab samt en stærk organisation med styr på drift, økonomi, aktiviteter og sunde udviklingsprojekter, siger han.

Hele den sportslige linje er blevet forst
ærket med håndplukkede ledere med de rette kompetencer for at øge og understøtte alle klubbens ambitioner. Den røde tråd skal være synlig fra de mindste spillere over ungdomsårgangene til seniorholdene og HB's flagskib i serie et.


HB kunne ikke hamle op med HIK
HADSUND: Badmintonklubben i Hadsund indleder efterårssæsonen med træningsstart for alle ungdomsspillere tirsdag 16. august.

-Der tr
ænes hver tirsdag og torsdag mellem kl. 16 og 20. Der kan hentes yderligere informationer på klubbens hjemmeside www.hadsundbadmintonklub.dk / , oplyser aktivitetsmedarbejder Kathrine Bach.

Motionisterne l
ægger også ud med træningen 16. august.

Mangler man eventuelt en at spille med/mod kan man m
øde i hallen på tirsdage eller torsdage kl. 20, og så er der gode muligheder for at få en modspiller.

-Vi m
ødes og spiller alle-mod-alle, hvor vi hjælper med at finde med- og modspillere på passende niveau, så alle får mest muligt ud af det, siger aktivitetsmedarbejderen.Ønsker man at leje en bane, kan man se ledige tider på hjemmesiden.Har man spørgsmål vedrørende leje af baner, er man velkommen til at ringe til Esper Boel på tlf.40 75 06 64.

Mandag 8. august 2016:
Hadsund Badmintonklub tager hul på ny sæson
MARIAGERFJORD: Nogle timer inden, de danske håndboldherrer, søndag, stod med guldmedalje om halsen, var Rigmor Schou fra Mariager Fjord Orienteringsklub i samme situation. Øverst på skamlen og med en guldmedalje om halsen.

Det var dog ikke ved de Olympiske Lege, hun optr
ådte, men efter hun havde vundet klassisk distance ved de Jysk-Fynske Mesterskaber.

Rigmor Schou deltog i klassen D 70 p
å en 2,1 kilometer lang bane, hvor der deltog i alt 8 løbere. Hendes vindertid blev 27,33 min., hele fem og et halvt minut foran nummer to fra OK Gorm.

Mariager Fjord OK deltog i mesterskaberne med ti l
øbere.

I alt deltog 379 l
øbere i stævnet, der foregik i Linå Vesterskov ved Silkeborg med Silkeborg OK som arrangør, oplyser Jens Chr. Dalgaard fra Mariager Fjord OK.

Rigmor Schou fik
også en guld-
medalje om halsen
Rigmor Schou med sin guldmedalje øverst på sejrsskamlen.