SPORT
HOBRO: Når Hobro IK søndag 20. august får besøg af Lyngby i Superligaen bliver der gratis entre´til stadion i Hobro, og man håber  at mellem 4.000 og 5.000 tilskuere møder op og danner en festlig ramme om kampen.

Det er brandinggruppen 'NOGET for livet', Mariagerfjord Kommune og Hobro IK, der står bag invitationen om en folkefest på stadion.
 
- Vi er utroligt glade for, at Hobro IK er tilbage til Superligaen. Det sætter vores del af landet på Danmarkskortet og skaber glæde, stolthed og sammenhold i hele vores kommune. Vi synes, at alle skal have mulighed for at opleve den fantastiske stemning, der er på tribunerne, når vores hold spiller på hjemmebane. Derfor har vi taget initiativ til at skabe en festlig dag på stadion, hvor alle i hele vores kommune er inviteret med, siger borgmester Mogens Jespersen.
 
I dagens anledning er der aktiviteter og hygge for alle aldersgrupper, og der er gratis pølser og sodavand til børn under 16 år.
 
- For os handler det om at fejre, at vi igen har en superligaklub i Mariagerfjord Kommune. Det vil vi gerne gøre til en folkefest, og vi håber naturligvis, at rigtig mange har lyst til at fejre holdet flotte præstationer og få en rigtig hyggelig dag med deres familie, de øvrige tilskuere og spillerne, siger erhvervschef Michael Christiansen, der er medlem af brandinggruppen Noget for Livet.
 
 
I området bag det ene mål bliver der et picnicområde, hvor man allerede to timer før kampstarten kan købe hjemmebagt kage fra DGIs Landsdelshold, sætte sig ved de opstillede borde-bænkesæt eller på sit medbragte tæppe, mens børnene hygger sig på de opstillede hoppeborge eller sparker på mål på den opstillede skudvæg. Arrangementet byder desuden på underholdning og konkurrencer i forbindelse med kampen.

Man kan blandt andet deltage i en skudkonkurrence i pausen og vinde aktionærkort, der giver gratis adgang til alle kampene i indeværende og næste sæson.
 
Selvom der i disse år tales meget om tilskuerkrise i Superligaen, er det ikke fænomen, som formand for Hobro IK, Lars Kühnel, oplever.
 
- Vi synes, det er helt fantastisk, at vi med 4.000-5.000 tilskuere får besøg af mere end 10 procent af kommunens indbyggere. Derfor er vi også glade for, at vi samarbejde med  NOGET for livet' og Mariagerfjord Kommune kan give vores trofaste tilskuere en festlig og hyggelig dag og måske få nye gæster med på stadion", siger Lars Kühnel.

Efter de første fire kampe ligger Hobro IK på 5. pladsen med 7 point. Lyngby ligger på en 12. plads med 3 point.
 
Gratis til Superliga-
bold på DS Arena
Vejret spændte ben
for sidstedagen
Nogle af tilskuerne til gadefodbolden på Als stadion havde sikret sig mod regnbygerne.
ALS/VEDDUM: Vejret spillede ikke med, da der lørdag var lagt op til sportslige familieaktiviteter som afslutning på idrætsdagene i Als og Veddum. Periodevis stod regnbygerne i kø, og det satte sit præg på aktiviteterne og publikums interesse for at følge løjerne på grønsværen.

I Als stod den på gadefodbold fra sent på formiddagen til over middag. Turneringerne blev gennemført, men der var ikke så mange mennesker omkring banerne, som det kunne forventes, hvis vejret havde vist sig fra sin pæne side.

Det samme var nogenlunde gældende i Veddum, hvor der blev lokket med sambafodbold. Her kom heller ikke så mange tilskuere, som det måske var ventet.

I Veddum sluttede man af med grisefest i teltet, og i Als blev der budt på grillstegt svinekamp med tilbehør.

I dagene inden var der imidlertid begge steder stor aktivitet i de sene eftermiddagstimer og først på aftenen, blandt andet også som optakt til fodboldsæsonen, der for alvor blev indledt op til weekenden.

Vikingernes nyoprykkede herrer i serie tre har spillet efterårets første kamp. Det var på udebane mod  RKG. De stribede fra Als vandt overbevisende med 4-1. Skelunds serie tre har også spillet sin første kamp, hvor modstanderen var Bælum/Solbjerg, der vandt med 4-3. Næste kamp er 15. august, hvor Skelund kommer på besøg i Als.
Vikingerne vandt målrig
kamp over Skelund IF
Lokalopgøret i fodboldens serie tre mellem Boldklubben Viking og Skelund Idrætsforening tirsdag aften på Als stadion blev en målrig affære. Ikke færre end ni mål så tilskuerne ved rækværket. Det var hjemmeholdet, der scorede flest. Als vandt med 6-3

Efter de to første kampe har vikingerne nu maksimum, seks point og en samlet målscore på 10-4.

Viking i serie tre spiller sin næste kamp fredag 18. august på udebane mod Kongerslev IF, der endnu ikke har været i kamp.

Fredag aften er der igen et lokalopgør på Als stadion. Denne gang gælder det serie fem, hvor vikingerne får besøg af Skelund IF.

Vikings damer skal i kamp søndag 20. august på Als stadion, hvor modstanderen er Aalborg KFUM.

For viking-damerne er det sæsonens første kamp. Aalborg KFUM har spillet én kamp mod Aalborg Chang og KFUM-damerne vandt overlegent 6-0.

Det er målfarlige damer, der kommer på besøg søndag eftermiddag i Als.
Viking-damerne tabte den
første kamp i jyllandsserie
Vikings damer, der i efteråret spiller i jyllandsserien, tabte den første kamp til Aalborg KFUM med 2-4.
Boldklubben Vikings to herrehold i serie tre og fem har i efterårssæsonen vundet deres kampe, men damerne, der spiller i jyllandsserien, kunne ikke følge succesen op, da de på hjemmebane søndag eftermiddag fik besøg af Aalborg KFUM. Gæsterne vandt fortjent med 4-2.

Herrerne i serie fem har i den forløbne uge spillet den første kamp, og det var som herrerne i serie tre mod Skelund IF. Vikingernes serie tre vandt med 6-3, og serie fem ville ikke stå tilbage. De besejrede de grønne med hele 8-0 på Als stadion.

Viking serie tre har efter tre kampe 7 point, to sejre og senest en uafgjort, 1-1 mod Kongerslev IF. Målscoren er 11-5 i Vikings favør.

Den næste kamp er ude mod Bælum/Solbjerg IF, 1. september kl. 18.30. I den kommende turneringsrunde sidder de stribede over.

Serie 5 spiller sin næste kamp hjemme mod HB, 25. august kl. 19.

Damerne har udekamp 31. august kl. 19 mod Rougsø FF.
Søndag 20. august 2017: